Find din campingplads

Pure enjoyment at Tolne Camping


Møblerede hytter

Tolne Camping tilbyder tre forskellige, attraktive og prisvenlige hytter. De er alle beliggende i den smukke natur med udsigt over skoven og dalen. Hytterne er velegnede til en til seks personer. Hytterne har et lille køkken med køleskab og køkkenfaciliteter, (køjesenge), gasblus, opholdsområde og veranda. Hytterne er ideelle som overnatningssteder under en mellemlanding i f.eks. Norge eller Sverige.

Hytterne ligger i udkanten af campingpladsen, i gåafstand fra toiletbygningen og fællescentret, og de har også en smuk udsigt over naturen. Der er ingen faste ankomst- og afrejsedage for hytterne. Indtjekning er mulig fra kl. 14.00, og udtjekning er mulig indtil kl. 11.00.

Lille hytte

De autentiske hytter på Tolne Camping ligger i den smukke natur i Tolne. De små hytter er fritliggende hytter midt i naturen og er indrettet forskelligt, så hver hytte har en anden, unik udsigt. Du kan vælge en lille hytte, der ligger mere afsides eller tættere på fællescentret. 

Mere information

Book nu

 

A-hytte

De autentiske hytter på Tolne Camping ligger i den smukke natur i Tolne. A-hytterne er trekantede hytter midt i naturen.

Mere information

Book nu

 

Stor hytte

De autentiske hytter på Tolne Camping ligger i den smukke natur i Tolne. De store hytter er fritliggende hytter og ligger centralt på campingpladsen med en smuk udsigt over dalen og skovene.

Mere information

Book nu

Priser

Download vores aktuelle prisliste her.

Hytte