Et bredt udvalg af faciliteter

Vi ønsker at give dig den bedst mulige tid, så du kan tage hjem med fornyet energi. Derfor tilbyder vi følgende faciliteter på vores campingplads.

  • Gratis wifi

  • Kæledyr tilladt

  • Madvogn

  • Opladningsstation

  • Udlejning af cykler

Morgenmad

Hver aften indtil kl. 20.00 kan du bestille rundstykker til næste morgen. De bliver bagt varme om morgenen og kan afhentes i receptionen fra kl. 07.30.

Gratis Wi-Fi

Vi har gratis wi-fi på campingpladsen med en unik kode, som du kan hente i receptionen. Da vores campingplads ligger midt i naturen, er der kun begrænset adgang til Wi-Fi.

Vaskemaskine og tørretumbler

I vaskerummet bagved kan du bruge vaskemaskine og tørretumbler. Det koster 40 kroner pr. brug.

Reception og butik

Har du brug for information, er du nysgerrig på dejlige ture i området eller vil du bestille brød? Alt dette kan du gøre i vores reception. Vi er glade for at hjælpe dig! Vi sælger også dagligvarer og legetøj i vores butik, hvis du har glemt noget eller har brug for det. Receptionen og butikken er åben hver dag fra kl. 07.30 til 21.00.

Food truck

Tolne Camping Food truck er åben fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.00-19.30. I vores foodtruck laver vi comfort food, ideel efter en dag på campingpladsen, på stranden eller i en af landsbyerne/byerne.

Cykeludlejning

Du kan medbringe din egen cykel på ferien eller leje en elcykel hos os. Der er mange smukke cykelruter i Nordjylland, og på cykel kan du opleve den vidunderlige natur og omgivelser. Du kan leje cyklerne for DKK 150,- pr. dag eller DKK 750,- pr. uge.

 

Fælleshus

Fælleshuset ligger foran campingpladsen. Her kan du lave mad, spise middag eller spille spil. Fælleshuset har køkken, varmt vand, kombiovn/mikrobølgeovn og køleskab. Det er ikke kun et sted at lave mad, men også et sted at mødes. Alle kan frit bruge det.

Legeplads og terrasse

Børnene kan lege frit på vores legeplads med hoppeborg, rutsjebane og gynge. Vi har flere spil til låns, som kan spilles på legepladsen.

Terrassen ligger ved siden af legepladsen, så du kan nyde en kop kaffe, mens børnene leger.